Vysoká produktivita a snížení nákladů při lisování díky "stack molding"

Produktivita, flexibilita a snížení nákladů. To jsou hlavní klíčové body, na které bychom se měli zaměřit ve stále hektičtějším světě, který je nyní zmítán hospodářskými krizemi.
Robotické centrum Campetella je připraveno uvést na trh zbrusu novou řadu robotů "stack molding", které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby zákazníků v mnoha oblastech použití, od lékařsko-farmaceutického průmyslu až po potravinářské obaly a jednorázové příbory.

 

Rychlý kontakt

Pro kalkulaci náhradních dílů vyplňte poptávkový formulář:

Šneky - komory - špičky

Topné pásy a tělesa

Tomáš Holík
technik, konzultant
+420 777 320 261
holik@borra.cz

 

Odběr novinek

Vaše osobní údaje (e-mail, jméno) budeme (Borra s.r.o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů (maximálě 1x za měsíc) se zajímavým obsahem z oblasti vstřikování plastů a s aktuálními skladovými zásobami v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

 

Výhradní zastoupení

Společnost Borra s. r. o. je výhradním distributorem plně elektrických vstřikvacích lisů TOYO a Automatizace Campetella na ůzemí České Republiky a Slovenska. 

TOYO EUROPE

Elektrické vstřikovací lisy TOYO

logo campetella

Automatizace Campetella