TOYO a Campetella na veletrhu Fakuma 17-21 října 2023

Výrobní průmysl je neustále ve vývoji, ať už jde o technologické inovace nebo nové způsoby zvýšení efektivity výrobních procesů. A právě na tuto téma bychom chtěli upozornit, protože nás čeká jedinečná příležitost na jednom z největších veletrhů v oboru - Fakuma.

 

TOYO: Průkopník Plně Elektrických Lisů - Hala A6 stánek 6413 & 6320

Společnost TOYO je jedním z předních výrobců plně elektrických vstřikovacích lisů na světě. Jejich technologie a inovace ve vstřikování plastů jsou uznávány po celém světě. Srdcem jejich nabídky jsou plně elektrické lisovací stroje, které přinášejí výhody v podobě energetické efektivity, vyšší přesnosti a snížených provozních nákladů.

Na Veletrhu Fakuma nám TOYO představí své nejnovější modely a technologické pokroky. Tato příležitost je pro nás mimořádná, protože jsme hrdí na to, že můžeme zastupovat tuto inovativní společnost a představit vám jejich nabídku. Plně elektrické lisovací stroje TOYO jsou připraveny posunout vaši výrobu na další úroveň.

Capetella: Roboty Pro Moderní Výrobu - Hala A7 stánek 7208

V oblasti robotiky a automatizace výroby má Capetella význačné postavení. Jejich robotické systémy jsou navrženy tak, aby optimalizovaly různé aspekty výrobního procesu. Od manipulace s materiály po montáž a balení, Capetella roboty přinášejí rychlost, přesnost a spolehlivost do vaší výroby.

Na Veletrhu Fakuma budeme mít příležitost představit vám některé z nejnovějších robotických řešení od Capetella. Tyto technologie mohou znamenat rozdíl ve vaší výrobní efektivitě a konkurenceschopnosti.

Nový Modula GS, vysokorychlostní a kompaktní systém s bočním vstupem pro výrobu květináčů, který pracuje ruku v ruce s šestinásobnou formou. 

 

Rychlý kontakt

Pro kalkulaci náhradních dílů vyplňte poptávkový formulář:

Šneky - komory - špičky

Topné pásy a tělesa

Tomáš Holík
technik, konzultant
+420 777 320 261
holik@borra.cz

 

Odběr novinek

Vaše osobní údaje (e-mail, jméno) budeme (Borra s.r.o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů (maximálě 1x za měsíc) se zajímavým obsahem z oblasti vstřikování plastů a s aktuálními skladovými zásobami v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

 

Výhradní zastoupení

Společnost Borra s. r. o. je výhradním distributorem plně elektrických vstřikvacích lisů TOYO a Automatizace Campetella na ůzemí České Republiky a Slovenska. 

TOYO EUROPE

Elektrické vstřikovací lisy TOYO

logo campetella

Automatizace Campetella